ADVERTORIAL

100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Γιατί να υποφέρεις κάθε φορά που κάθεσαι;
⭐⭐⭐⭐⭐
8756 Αξιολογήσεις
11-07-2024

Όλα μου τα προβλήματα ξεκίνησαν από ένα παλιό χτύπημα! Ήμουν πιτσιρικάς και καβαλούσα ό,τι είχε δύο ρόδες.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής μου ήταν ένας Γολγοθάς και άλλαξαν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου.

Στην αρχή ο πόνος δεν ήταν τόσο τραγικός. Ένιωθα λίγο μαγκωμένος το πρωί αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μέχρι και το περπάτημα ήταν άθλος.

Πήγα στη γιατρό μου και διαγνώσθηκα με οστεοαρθρίτιδα και οστεόφυτα.

Τα μόνα λόγια που θυμάμαι είναι “Θα χρειαστείς επέμβαση”. Μη έχοντας άλλη επιλογή έκανα την επέμβαση που έπρεπε και για λίγο καιρό το πρόβλημά μου έμοιαζε παρελθόν. Μπορούσα να περπατήσω χωρίς να υποφέρω!

Μια μέρα, κι ενώ ήμουν για πεζοπορία (σε ένα εύκολο μονοπάτι) με την οικογένεια μου, ο αστράγαλος μου έγινε τεράστιος. Για να μην τα πολυλογώ για άλλη μια φορά δεν μπορούσα να περπατήσω…

Ένιωθα ανύμπορος

feeling-the-strain-of-a-long-day-at-his-desk

Η γιατρός μου είπε πως άλλη μια επέμβαση δεν θα σώσει την κατάσταση. Το καλύτερο που μπορούσα να κάνω είναι να φοράω ένα πράγμα σαν επίδεσμο στον αστράγαλο.

Τότε τα πράγματα έγιναν τραγικά. Από πάντα ήμουν πολύ δραστήριος και μου άρεσε πολύ η δουλειά μου. Το μαγαζάκι μου με τον εξοπλισμό θαλάσσης και οι επισκευές που έκανα σε βάρκες ήταν κάτι που έπρεπε να εγκαταλείψω.

Οι σωματικές απαιτήσεις ήταν τέτοιες που απλά δεν μπορούσα να συνεχίσω.

Ψυχολογικά με έριξε πάρα πολύ και θυμάμαι πως για μήνες έψαχνα από κάπου να πιαστώ.

Τότε ήταν που ένας φίλος πρότεινε να βρω μια δουλειά που να μπορώ να κάνω από το σπίτι.

Το να δουλεύει κανείς από το σπίτι ξεκλειδώνει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες.

Έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα νεό βιογραφικό και ξεκίνησα να δουλεύω σε μια ναυτιλιακή εταιρεία γράφοντας κάποια κείμενα με οδηγίες για διάφορες διαδικασίες.

Επιτέλους ένιωθα και πάλι ενθουασιασμένος με κάτι! Δεν χρειαζόταν να στέκομαι όρθιος ή να περπατάω και να σηκώνω βάρη.

Και κυρίως δεν χρειαζόταν να βγω από το σπίτι για να μπορώ να βγάζω χρήματα για να συντηρώ τον εαυτό μου.

Ένιωθα πως είχα βρει τη λύση!

Ένας νέος τρομακτικός πόνος με έριξε πιο χαμηλά από ποτέ

Πέρασαν μερικές βδομάδες που δούλευα από το γραφειάκι μου όταν ξαφνικά άρχισα να νιώθω έναν πολύ έντονο πόνο στον αστράγαλο (πάλι).

Μεταφέρθηκε στα πόδια, στα ισχία, στην πλάτη και στη μέση.

Ήταν με διαφορά από τα χειρότερα πράγματα που έχω ζήσει. Σηκωνόμουν λίγο να κουνηθώ αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

Τίποτα δεν βοηθούσε! Η απελπισία μου είχε χτυπήσει κόκκινο και αυτό μου κατέστρεψε για άλλη μια φορά την ψυχολογία.

Είχα φρικάρει πάρα πολύ!

Δεν μπορούσα να σηκωθώ και δεν μπορούσα να κάτσω!

Ευτυχώς ο ίδιος φίλος που μου είπε για την εργασία από το σπίτι, βρήκε ένα προϊόν που το λένε Klaudena και είναι ουσιαστικά ένα ειδικό μαξιλάρι.

klaudena 3

Μου είπε ότι τον βοήθησε να ξεπεράσει τους πόνους που είχε επειδή καθόταν πολλές ώρες στην ίδια θέση και μου το πρότεινε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προφανώς δεν είχα ακούσει γι’ αυτό το πράγμα! Αλλά το ότι δεν ήμουν ο μόνος άνθρωπος που υπέφερε με έκανε να βρω λίγη δύναμη.

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως υποφέρουν από πόνους και γενικότερα προβλήματα υγείας που οφείλονται στις άπειρες ώρες που κάθονται σε μια καρέκλα.

Ειδικά όσοι δουλεύουν σε γραφεία, οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, οι πιλότοι, οι έγκυες, οι εργάτες, οι άνθρωποι που παίζουν ώρες βιντεοπαιχνίδια και φυσικά οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινησιακές δυσκολίες.

Για να είμαστε ειλικρινείς, όποιος αναγκάζεται να κάθεται για πολλές ώρες βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αν διορθώσεις τον τρόπο που κάθεσαι κάθεσαι θα δεις πραγματικά αποτελέσματα στη μείωση και την εξαφάνιση του πόνου

Στην αρχή φυσικά και δεν πίστεψα ότι κάτι τόσο “απλό” μπορεί να βοηθήσει. Αλλά δεν είχα και τίποτα να χάσω οπότε παρήγγειλα ένα μαξιλάρι Klaudena από το ίντερνετ.

Έφτασε μέσα σε λίγες μέρες και το έβαλα στο γραφείο μου για να το δοκιμάσω.

Με το που έκατσα ένιωσα άνετα. Πολύ άνετα.

Το Klaudena πήρε κατευθείαν το σχήμα του σώματος μου. Επίσης πρόσεξα ότι αμέσως η στάση του σώματος μου ήταν αισθητά καλύτερη και πιο άνετη.

Είναι αρκετά σφιχτό στην αίσθηση αλλά παραμένει άνετο. Ανακουφίζει από την πίεση που δημιουργείται στα οστά της λεκάνης και στον κόκκυγα γιατί μοιράζει με σωστό τρόπο το βάρος σου.

Δεν γλιστράει και καθόλου οπότε δεν υπάρχει φόβος να πέσεις από την καρέκλα. Ένιωθα και άνετος και σταθερός.

Επίσης μου αρέσει πολύ το υλικό γιατί δεν έχει αυτές τις μυρωδιές πλαστικούρας που έχουν από τις αποθήκες.

Μπορεί το υλικό του να συνδέεται και με το πόσο ωραία θερμοκρασία κρατάει όσο κάθεσαι. Είχα συνηθίσει να ιδρώνω παντού αλλά τώρα δεν έχω αυτό το πρόβλημα.

Ήδη από την πρώτη μέρα ένιωθα ότι η αγορά μου ήταν η σωστή κίνηση. Όταν όμως πέρασε μια βδομάδα που χρησιμοποιούσα το Klaudena τότε είδα πραγματικά την αξία του.

Αυτό το αίσθημα μουδιάσματος που είχα όλη την ώρα στην πλάτη και στα πόδια ήταν πια παρελθόν.

Και γενικότερα η πίεση και ο πόνος που ένιωθα στον πισινό μου και στη μέση μου είχε αρχίσει να εξαφανίζεται και αυτός. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου!

Μετά από λίγες μέρες μπορούσα πάλι να κινηθώ ελεύθερα χωρίς να μοιάζω με τρελό που τρίβει τα πόδια του και τεντώνει την πλάτη του για να πάει μέχρι το μπάνιο.

Η “λάθος” καρέκλα μπορεί να σου καταστρέψει την στάση του σώματος, να αλλάξει τη σπονδυλική σου στήλη και να σου προκαλέσει πολύ πόνο

Όταν ψάχτηκα αργότερα έμαθα ότι ο πόνος στην πλάτη, στη μέση, στα ισχία, στην “ουρά”, στα πόδια και γενικότερα σε όλο τον κορμό και το κάτω μέρος του σώματος, συνδέεται άμεσα με το πως καθόμαστε στις κλασσικές καρέκλες.

Όταν κάθεσαι όλο το βάρος του σώματος μαζεύεται στον πισινό σου. Άρα χρειάζεσαι κάτι αναπαυτικό και άνετο για να μοιράζεται αυτό το βάρος με τέτοιο τρόπο που δεν σε επιβαρύνει. Και που φυσικά παίρνει το σχήμα του σώματος σου.

Το Klaudena κάνει ακριβώς αυτό. Χρησιμοποιεί τη θερμότητα του σώματος σου για να μαλακώσει και να πάρει το τέλειο σχήμα. Με τον τρόπο αυτό διορθώνει τη στάση σου και σε απαλλάσει από τον πόνο. Παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και στα σημεία που δέχονται πίεση.

Το Klaudena μειώνει και προστετεύει από πολλές περιπτώσεις “κοινού πόνου” που δεν ξέραμε ως τώρα ότι οφείλεται στην κακή στάση σώματος!

Πόνος στα πόδια, στο ισχίο, στην πλάτη, στη μέση, μέχρι και στον πισινό! Απλά δείξε μου που πονάς και θα σου αποδείξω ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φταίει το πως κάθεσαι γι’ αυτό!

Δεν χρειάζεται να ζούμε όμως έτσι. Το Klaudena μπορεί να τα κάνει όλα ένα πρόβλημα του παρελθόντος.

Όταν κάθεσαι με πιο σωστό τρόπο, το να μειώσεις τον πόνο είναι μόνο η αρχή. Μαζί με αυτό μειώνεις και τον κίνδυνο για άλλα προβλήματα που προκαλούν οι κακής ποιότητας, κοινές καρέκλες.

Ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση για να το πάρεις μαζί σου παντού

Το Klaudena είναι αυτό που χρειάζεται όποιος κάθεται για πολλές ώρες και θέλει να προστετεύσει το σώμα του από όλα τα αρνητικά που έρχονται με αυτό τον τρόπο ζωής.

Στο σπίτι, στο γραφείο, σε τρένα ή και αεροπλάνα, το Klaudena σου δίνει τη δυνατότα να έχεις πάντα μια σωστή στάση σώματος χωρίς πόνους που σου χαλάνε τη μέρα και τη διάθεση. Όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις!

Αν κάνεις το Klaudena μέρος της καθημερινότητας σου θα δεις ότι η άνεση μπορεί να σε ακολουθεί παντού!

klaudena 1

Τα πλεονεκτήματα που θα σου δώσει δεν σταματούν εδώ

Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που κάνει το Klaudena είναι ότι μπορεί να μετατρέψει κάθε καρέκλα, καναπέ ή πολυθρόνα σε κάτι ανώτερο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να σπαταλάς λεφτά για να αγοράζεις ακριβά έπιπλα.

Τοποθέτησε το απλά στην θέση που πάντα κάθεσαι και νιώσε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή.

Κατασκευασμένο για να αντέχει στο χρόνο και στη χρήση, το Klaudena δεν θα χάσει ποτέ το σχήμα του. Άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.

Είναι τόσο καλά σχεδιασμένο που μπορεί να κάνει άνετο το πιο άβολο κάθισμα ή να δώσει στήριξη σε μια θέση που δεν προσφέρει κάτι τέτοιο. Και μιας και είναι τόσο ελαφρύ, μπορείς να το πάρεις μαζί σου ακόμα και στο αυτοκίνητο, στο γραφείο ή όπου αλλού θες. Αν λοιπόν κάθεσαι πάνω από 8 ώρες τη μέρα, τότε αυτό το μαξιλάρι είναι για σένα.

Μοιράζει τόσο καλά το βάρος σου και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ώστε να κάθεσαι πιο άνετα και να μην ανησυχείς για πόνους στη μέση. Παίρνει και την κούραση της μέρας, κυρίως στα πόδια.

Αν ταξιδεύεις συχνά τότε άλλος ένας λόγος να το δοκιμάσεις και να είναι σαν να βρίσκεσαι πάντα σε κάποιο ακριβό και άνετο αυτοκίνητο.

Απλά κάτσε, άραξε και απόλαυσε την άνεση όπως δεν την έχεις ξαναζήσει!

Το να παραγγείλω το Klaudena ήταν μια από τις καλύτερες και πιο έξυπνες αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου. Με το που άρχισα να το χρησιμοποιώ άλλαξαν όλα!

Όλες αυτές οι ατελείωτες ώρες που περνούσα καθισμένος δεν είναι πλέον πρόβλημα. Μπορώ και απολαμβάνω ξανά όσα κάνω! Και γι’ αυτό ήθελα να μοιραστώ με όλους την εμπειρία μου με το Klaudena.

Αν υποφέρεις κι εσύ όπως εγώ κάποτε, πάρε αυτή την εύκολη απόφαση και κάνε δικό σου ένα μαξιλάρι Klaudena.

Επένδυσε στην άνεση σου και παράγγειλε το Klaudena σήμερα. Αξίζεις μια εμπειρία σαν κι αυτή, γεμάτη άνεση και στήριξη από ένα προϊόν που γνωρίζει τις ανάγκες σου. Μη χάνεις άλλο χρόνο! Κάνε την αλλαγή τώρα!