ADVERTORIAL

100% garanterad sittkomfort

Plågas inte av att sitta!
⭐⭐⭐⭐⭐
8756 omdömen
11-07-2024

Mina problem började med en gammal fotledsskada som jag fick när jag körde mountainbike som barn.

De senaste åren har varit väldigt jobbiga och det har hänt mycket nytt för mig.

Först upplevde jag inte smärtan så farlig, jag kände mig bara lite stel på morgonen. Men sedan fick jag plötsligt problem med att gå.

Jag gick till läkaren, som gav mig diagnosen bensporre och artros.

Hon sa att jag behövde opereras. Jag genomgick operationen och under en tid gick det bra. Jag kunde gå igen!

Sedan en dag när jag var ute och promenerade med familjen började min fotled svullna. Och det dröjde inte länge förrän jag inte kunde gå alls…

Jag blev helt förtvivlad

feeling-the-strain-of-a-long-day-at-his-desk

Läkaren sa att det inte skulle hjälpa med en ny operation, och det enda hon kunde föreslå var ett fotledsskydd.

Det var då tillvaron började bli riktigt jobbig. Jag har alltid varit aktiv, och jag älskade mitt jobb med att laga båtar i min båtverkstad. Men nu var det bara att ge upp allt det där.

Det var alldeles för fysiskt krävande för mig, jag klarade det helt enkelt inte.

Jag var så uppgiven, och allt kändes hopplöst.

Då föreslog en av mina vänner att jag skulle börja jobba på distans.

Att jobba hemifrån öppnade upp för en massa nya möjligheter.

Så jag putsade av mitt CV och fick ett jobb med att skriva utbildningsmanualer för ett rederi.

Jag var så glad. Jag behövde inte stå, gå, lyfta eller ens gå hemifrån för att tjäna pengar.

Det kändes som om jag hade vänt blad och börjat på ett nytt kapitel.

En ny förlamande smärta och hopplösheten var tillbaka.

Men efter några veckor med skrivbordsarbete började jag känna mer än bara den där smärtan i fotleden.

Det började göra ont i benen, höfterna, rumpan och ländryggen.

Det gjorde otroligt ont. Jag reste mig och rörde på mig så gott det gick, men det hjälpte inte särskilt länge.

Inget hjälpte. Jag började misströsta och allt kändes hopplöst igen.

Jag såg ingen utväg.

Jag kunde inte stå, och jag kunde inte sitta!

Men jag hade tur… Samma vän som tipsade mig om att jobba hemifrån hade hittat en Klaudena Memory Foam Seat Cushion.

klaudena 3

Han sa att den hade hjälpt honom att minska smärtan från att sitta långa timmar, och det är därför han rekommenderar den.

Jag visste det inte då. Men jag var inte ensam om att ha ont.

Miljontals människor över hela världen plågas av smärta och problem med hälsan för att de suttit i vanliga stolar under lång tid kontorsanställda, äldre, chaufförer, piloter, blivande mammor, hemarbetande, rörelsehindrade, dataspelare och pendlare.

Faktum är att alla som lever ett stillasittande liv och sitter för länge i taget riskerar att drabbas.

Rätt korrigering av din sittställning kan göra underverk för att minska smärtan

Först trodde jag inte att något så enkelt som en kudde skulle kunna hjälpa. Men jag hade inget att förlora, så jag beställde Klaudena Memory Foam Seat Cushion på nätet.

Jag fick den inom ett par dagar och jag placerade den på min gamla skrivbordsstol och satte mig ner.

Den var bekväm. Väldigt bekväm.

Klaudena Memory Foam Seat Cushion ormade sig omedelbart efter min bakdel. Och det kändes direkt så mycket bättre med sittställningen och komforten.

Det rena, luktfria minnesskummet är fast men ändå följsamt och minskade trycket mot sittbenen och svanskotan och fördelade min vikt jämnt.

Jag satt bekvämt utan att halka eller glida på stolen. Och det kändes behagligt och säkert.

Den var sval. Och till skillnad från min gamla kontorsstol blev jag inte svettig och varm.

Jag tyckte det kändes bra redan första dagen. Men det var först efter att jag använt Klaudena Memory Foam Seat Cushion under resten av veckan som jag verkligen började märka de fantastiska fördelarna med den.

Den smygande domningen som vanligtvis började i baksidan av mina lår efter att ha suttit en stund på min gamla stol har inte varit så illa.

Och stelheten och smärtan jag vanligtvis upplevde i mina skinkor och nedre rygg hade avtagit.

Jag kunde till och med röra mig bra när jag reste mig efter att jag suttit – jag behöver inte massera benen eller sträcka på ryggen bara för att kunna gå igen. Det kändes som en helt ny tillvaro.

Fel stol kan förstöra din hållning, deformera ryggraden och orsaka en massa olika typer av smärta

Ryggvärk, höftsmärtor, ischiassmärtor, muskeltrötthet och spänningar i benen, svanskotan och låren – allt detta kan bero på och förvärras av den felaktiga sittställning som man får i vanliga stolar.

När man sitter läggs all belastning från överkroppen på rumpan, så man behöver verkligen en bekväm stol eller en sittdyna som fördelar vikten på ett ergonomiskt sätt. Och som anpassar sig efter ens kroppsform och kurvor.

Klaudena Memory Foam Seat Cushion gör just detta. Med hjälp av kroppsvärmen formar den sig perfekt efter din unika form. På så sätt rättar den till hållningen, lindrar smärta genom att du sitter bekvämare och ger bättre blodcirkulation till ben och rumpa.

Klaudena minnesskumssäteskudde minskar vanlig smärta orsakad av dålig sittställning!

Smärtor i ben, höfter, rumpa, rygg – ja, i stort sett allt! Om du sitter dåligt kommer du förr eller senare få ont.

Men det behöver inte vara så. Den ergonomiskt utformade Klaudena minnesskumssäteskudden lindrar smärta som beror på dålig sittställning.

Genom att du sitter mer bekvämt lindras den smärta som orsakas av dålig hållning och minskar risken för de hälsoproblem som kan uppstå när du sitter på en utsliten och dåligt utformad stol.

Bärbar, mångsidig, anpassningsbar komfort var du än är

Klaudena minnesskumssäteskudde möjliggör för alla som sitter under långa perioder att hjälpa sig själva med de negativa effekterna av dålig sittställning och stolar samt säten av dålig kvalitet.

Hemma, på kontoret, i bilen, på tåg eller flygplan, Klaudena minnesskumssäteskudde gör det möjligt för dig att uppnå en bättre sittställning och uppleva mindre smärta — var du än är och oavsett vilken sittande aktivitet du utför.

Låt Klaudena Memory Foam Seat Cushion bli en del av din vardag och ta med dig din sittkomfort överallt!

klaudena 1

Ge komfort i present

Ge en present med äkta sittkomfort till någon nära och kär, ge bort en Klaudena Memory Foam Sittdyna! 

Och ännu bättre, kombinera den med en Klaudena ryggkudde med ländryggsstöd. Då gör du allt du kan för att dina nära och kära ska kunna sitta mer bekvämt och få en korrekt sittställning.

Massor av fördelar

En av de verkliga fördelarna med Klaudena Memory Foam Seat Cushion är att den kan användas med de stolar och fåtöljer där du brukar sitta. Du behöver inte köpa nya dyra loungestolar eller kontrorsstolar.

Placera den på din vanliga stol, sätt dig och känn skillnaden direkt. Och dessutom, om du kombinerar den med Klaudena ryggkudde har du det ultimata portabla alternativet till en dyr ergonomisk skrivbordsstol.

Klaudena Memory Foam Seat Cushion kan användas under lång tid och förlorar aldrig formen, vilket innebär att du kan sitta på dem dag ut och dag in utan att behöva oroa dig för att den ska plattas ut.

Minnesskummet i Klaudena Memory Foam Seat Cushion är av allra högsta kvalitet och kan mjuka upp en obekväm och hård stol eller strama upp en alltför mjuk. Sittdynan är dessutom ekel att ta med överallt så att du kan använda den på fler ställen än bara hemma och i bilen. Så om du sitter mer än 8 timmar om dagen är denna bekväma sittdyna helt perfekt för dig.

Klaudena Memory Foam Seat Cushion fördelar kroppsvikten jämnt och korrigerar din sittställning och minskar därmed belastningen på nedre delen av ryggraden.

Tack vare den följsamma utformningen förbättras din blodcirkulation, och du sitter bekvämare och förebygger smärta i ländryggen. Dessutom minskar risken för muskeltrötthet, stela ben och smärta på baksidan av låren.

Ta med den i bilen, på flyget och på tåget. Klaudena Memory Foam Seat Cushion är perfekt på kontorsjobb, resor, konserter, sportevenemang och vid graviditet, och den kan användas på på alla stolar och sittplatser.

Dessutom är, Klaudena Memory Foam Seat Cushionvarm på vintern och sval på sommaren. Det andningsbara tyget förhindrar att du bli varm och svettig. Överdraget kan också tvättas i maskin.

 

Bara sätt dig, slappna av och njut av den bästa sittkomfort du någonsin upplevt

Att beställa Klaudena Memory Foam Seat Cushion var något av det bästa jag gjort. Hela tillvaron blev som ny så fort jag började använda den.

Nu behöver jag inte längre plågas under alla de där många timmarna när jag måste sitta ner. Nu njuter jag av att sitta. Och därför rekommenderar jag alla att använda Klaudena Memory Foam Seat Cushion.

Om du plågas llika mycket som jag gjorde förut så ta ett förnuftigt beslut – beställ din Klaudena Memory Foam Seat Cushion idag!

Åh! Det finns också en massiv rabatt på den officiella webbplatsen.

EN BEGRÄNSAD TIDS ERBJUDANDE: SPECIAL – 50% RABATT

Jag vet inte hur länge detta erbjudande kommer att vara. Jag vet faktiskt att företaget ofta får slut på lager. Särskilt med den här typen av erbjudande!

De flesta som köpte Klaudena skaffade sig en andra och en tredje.

En för hemmet, en för jobbet, en för bilen, en för deras partner. Även för deras barn (särskilt om de tillbringar timmar med att läsa eller spela videospel).

På grund av det exklusiva erbjudandet och ordervolymen, gör även du denna investering! Du kommer inte att ångra dig!

Det skulle vara synd att komma för att köpa den om några dagar bara för att missa denna fantastiska rabatt.

Slösa inte mer tid, gör den till din idag och hitta den lättnad du så väl förtjänar!

Satsa på din komfort och ditt välbefinnande och beställ Klaudena Memory Foam Seat Cushion idag. Du förtjänar att få uppleva den lindring och det stöd som denna innovativa produkt ger dig. Vänta inte längre med att förbättra din sittupplevelse.