MAINOS

Taattu 100 % tyytyväisyys istuvuusmukavuudessa

Älä Kärsi Istuessasi!
⭐⭐⭐⭐⭐
8756 Arvostelua
10-07-2024

Ongelmani alkoivat vanhasta nilkkavammasta, jonka sain lapsena ajaessani maastopyörällä.

Viime vuodet ovat olleet erittäin vaikeita, ja elämässäni on tapahtunut paljon muutoksia.

Aluksi kipu ei ollut kovin paha, koin aamuisin vain hieman jäykkyyttä. Mutta hyvin pian kamppailin kävelyn kanssa.

Menin lääkäriini, joka diagnosoi luupiikit ja nivelrikon.

Hän sanoi, että tarvitsisin leikkauksen. Minulle tehtiin toimenpide, ja jonkin aikaa minulla meni hyvin. Voin taas kävellä!

Sitten eräänä päivänä, ollessani vaellusretkellä perheeni kanssa, nilkkani alkoi turvota. Hyvin pian en pystynyt kävelemään ollenkaan…

Olin Murtunut

feeling-the-strain-of-a-long-day-at-his-desk

Lääkäri sanoi, että toinen leikkaus ei auttaisi, ja paras hoito, jonka hän voi tarjota, oli nilkkatuki.

Eelämäni muuttui todella vaikeaksi. Olin aina ollut aktiivinen, ja rakastin työtäni merikaupan pyörittäjänä ja veneiden korjaajana. Mutta nyt minun piti luopua kaikesta.

Se oli fyysisesti liian vaativaa, en vain pystynyt siihen.

Olin murtunut ja jonkin aikaa kamppailin löytääkseni tarkoitukseni.

Sitten ystävä ehdotti, että ryhtyisin etätyöhön.

Kotona työskentely avasi täysin uuden maailman mahdollisuuksia.

Niinpä päivitin ansioluetteloni ja sain työpaikan kirjoittaen koulutusoppaita laivayhtiölle.

Olin innoissani. Minun ei tarvinnut seistä, kävellä, nostaa tai edes poistua kotoa tienatakseni elantoni.

Tunsin kuin olisin kääntänyt uuden sivun.

Halvaannuttava Uusi Kipu ja Uusi Tunnekuoppa

Mutta muutaman viikon työskentelyn jälkeen pöytäni ääressä aloin kokea muutakin kuin vain tavallista nilkkakipua.

Tunsin kipua jaloissa, lanteessa, takapuolessa ja alaselässä.

Se oli tuskallista. Nousin ja liikuin parhaani mukaan, mutta se ei auttanut pitkään.

Mikään ei auttanut. Aloin tuntea epätoivoa ja vajosin uuteen tunnepohjaan.

Olin äärirajoillani.

En Voinut Seistä, Enkä Istua!

Onneksi sama ystävä, joka ehdotti minulle etätöitä, oli löytänyt jotain nimeltään Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny.

klaudena 3

Hän sanoi, että se oli auttanut häntä vähentämään kipua pitkien istumisten aikana, ja siksi hän suosittelee sitä.

En tiennyt sitä silloin. Mutta en ollut yksin kärsimyksissäni.

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät kivusta ja huonosta terveydestä käyttäessään tavallisia tuoleja pitkiä aikoja. Toimisto työntekijät, iäkkäät ihmiset, kuljettajat, lentäjät, odottavat äidit, kotityöntekijät, liikkumisesteiset, pelaajat ja työmatkalaiset.

Itse asiassa kuka tahansa, joka viettää suurimman osan ajastaan istuen, on vaarassa.

Oikea korjaus istuma-asentoosi voi tehdä ihmeitä kivun vähentämisessä

Aluksi en uskonut, että jokin niin yksinkertainen kuin tyyny voisi auttaa. Mutta minulla ei ollut mitään menetettävää, joten tilasin Klaudenan muistivaahtoisen istuintyynyn verkosta.

Se saapui parissa päivässä. Asetin sen vanhaan toimistotuoliini ja istuin alas.

Se oli mukava. Erittäin mukava.

Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny muotoutui heti takamukseni muotoon. Ja huomasin välittömän parannuksen istuma-asennossani ja mukavuudessani.

Jämäkkä, mutta anteeksiantava, puhdas ja hajuton muistivaahto lievitti painetta istuinkohdissani ja häntäluussa ja jakoi painoni tasaisesti.

En liukunut tuolilla. Ja tunsin oloni mukavaksi ja turvalliseksi.

Se oli viileä. Toisin kuin vanhassa toimistotuolissani, en kokenut minkäänlaista hikoilua.

Ajattelin ensimmäisen päivän käytön olleen riittävä voitto. Mutta vasta Klaudenan muistivaahtoisen istuintyynyn käyttämisen jälkeen loppuviikon ajan aloin arvostaa sen todellisia hyötyjä.

Se hiipivä tunnottomuus, joka yleensä alkoi reisieni takaa istuttuani hetken vanhalla tuolillani, ei ole ollut niin paha.

Ja jäykkyys sekä kipu, joita yleensä koin pakaroissani ja alaselässäni, laantuivat.

Pystyin liikkumaan hyvin noustessani istumasta – nyt minun ei enää tarvitse hieroa jalkoja tai venytellä selkää vain kävelläkseni uudelleen. Se tuntui uudelta mahdollisuudelta.

Väärä Tuoli Voi Pilata Ryhtisi, Muuttaa Selkärangan Muotoa ja Aiheuttaa Monenlaista Kipua

Selkäkipu, lonkkakipu, iskias, lihasten väsymys ja jalkojen, häntäluun sekä reisien kireys voivat johtua tai pahentua tavallisten tuolien aiheuttamasta väärästä istuma-asennosta.

Istuessa koko ylävartalon kuorma siirtyy pakaroihin, joten tarvitset mukavan tuolin tai istuintyynyn, joka jakaa kuorman ergonomisesti. Ja mukautuu omaan kehon muotoosi ja kaariisi.

Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny tekee juuri näin. Käyttäen kehosi lämpöä, se muotoutuu täydellisesti ainutlaatuiseen muotoosi. Näin se korjaa asentoa, lievittää kipua istuessasi mukavammin ja mahdollistaa paremman verenkierron jalkoihin ja pakaroihin.

Klaudena-muistivaahtoistuintyyny vähentää huonosta istuma-asennosta johtuvaa kipua!

Jalkakipu, lonkkakipu, takamuksen kipu, selkäkipu — mikä tahansa näistä! Jos istut huonosti, ennemmin tai myöhemmin kärsit.

Mahdollistamalla mukavamman istumisen se lievittää huonon istumisen aiheuttamaa kipua ja auttaa minimoimaan huonon terveyden riskiä istuttaessa kuluneilla ja huonosti suunnitelluilla tuoleilla ja istuimilla.

Kannettavaa, monikäyttöistä ja mukautuvaa mukavuutta minne menetkin

Klaudena-muistivaahtoistuintyyny mahdollistaa kenelle tahansa, joka istuu pitkiä aikoja, avun huonon istuma-asennon ja huonolaatuisten tuolien sekä istuinten aiheuttamiin negatiivisiin vaikutuksiin.

Kotona, toimistossa, autossa, junissa tai lentokoneissa, Klaudenan muistivaahtoisen istuintyynyn avulla voit saavuttaa paremman istuma-asennon ja kokea vähemmän kipua — missä ikinä oletkin ja mitä tahansa istuessasi teetkin.

Tee Klaudenan muistivaahtoisesta istuintyynystä osa päivittäistä elämääsi, ja voit ottaa mukavuutesi mukaasi minne menetkin!

klaudena 1

Anna lahjaksi mukavuutta

Anna rakkaallesi todellisen istumamukavuuden lahja, anna heille Klaudenan muistivaahtoisesta istuintyynystä.

Mitä parempaa, yhdistä lahjasi Klaudenan-selkätukeen. Näin teet kaikkesi varmistaaksesi, että arvostamasi perheenjäsenet ja ystävät istuvat mukavammin ja nauttivat optimaalisesta istumisesta.

Suuret hyödyt

Yksi todella hieno asia Klaudenan muistivaahtoisesta istuintyynystä on, että se voi muuntaa jo käyttämäsi tuolin, istuimen tai huonekalun. Sinun ei tarvitse ostaa kalliita uusia lepo-tai työtuoleja.

Aseta se vain istuimeesi, istu ja tunne ero heti. Jos vielä yhdistät sen Klaudena-selkätukeen, voit saada lopullisen kannettavan vaihtoehdon kalliille ergonomiselle tuolille.

Kestävät ja pitkäikäiset Klaudenan muistivaahtoisesta istuintyynystä eivät koskaan menetä muotoaan, mikä tarkoittaa, että voit istua niillä päivästä toiseen eikä sinun tarvitse huolehtia niiden litistymisestä.

Käyttämällä parasta laatua olevaa muistivaahtoa, Klaudenan muistivaahtoisesta istuintyynystä voi pehmentää epämukavan kovan istuimen tai tehdä istuimesta kiinteämmän. Ja istuintyynytä on helppo kantaa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä muualla kotona tai autossa. Jos siis vietät yli kahdeksan tuntia päivässä istuma-asennossa, tämä mukava tyyny on juuri sinulle sopiva.

Jakamalla kehon painon tasaisesti ja auttamalla korjaamaan istuma-asentoasi, Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny vähentää alaselän painetta.

Ota se mukaasi autoon, lentokoneeseen tai junaan. Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny on erinomainen toimistokäyttöön, usein matkustaville, viihde- tai urheilutapahtumiin ja raskauden aikana ja se, toimii jokaisen tuolin tai istuimen kanssa.

Lisäksi Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny on lämmin talvella ja viileä kesällä; hengittävä kangas auttaa ehkäisemään hikoilua. Päällinen on myös konepestävä.

Istu vain alas, rentoudu ja nauti parhaasta istumamukavuudesta, jonka olet koskaan kokenut

Klaudenan muistivaahtoisen istuintyynyn tilaaminen oli yksi parhaista päätöksistä, jonka olen koskaan tehnyt. Heti kun aloin käyttää sitä, elämäni muuttui.

Pitkät tunnit, jotka vietin istuen, en enää puristanut hampaita yhteen. Ne muuttuivat nautinnoksi. Ja siksi halusin jakaa Klaudenan muistivaahtoisen istuintyynyn kanssasi.

Jos kärsit kuten minä, tee yksinkertainen, järkevä päätös — tilaa itsellesi Klaudenan muistivaahtoinen istuintyyny tänään!

Hei! Virallisella verkkosivustolla on myös valtava alennus.

RAJOITETUN AJAN TARJOUS: ERITYINEN – 50% ALENNUS

En tiedä, kuinka kauan tämä tarjous on voimassa. Tiedän varmaksi, että yritykseltä loppuu usein varasto. Erityisesti tällaisen tarjouksen kanssa!

Useimmat ihmiset, jotka ostivat Klaudenan, päätyivät hankkimaan toisen ja kolmannenkin.

Yhden kotiin, yhden töihin, yhden autoon, yhden kumppanilleen. Jopa heidän lapselleen (erityisesti, jos he viettävät tunteja lukien tai pelaten videopelejä).

Tämän eksklusiivisen tarjouksen ja tilausmäärien vuoksi tee sinäkin tämä sijoitus! Et tule katumaan!

Olisi sääli tulla ostamaan se muutaman päivän päästä vain huomatakseen jäävänsä paitsi tästä upeasta alennuksesta.

Älä tuhlaa enää aikaa, tee siitä omasi tänään ja löydä ansaitsemasi helpotus!

Sijoita mukavuuteesi ja hyvinvointiisi tilaamalla Klaudenan muistivaahtoistuintyyny tänään. Ansaitset kokea helpotuksen ja tuen, jonka tämä innovatiivinen tuote tarjoaa. Älä odota enää päivittääksesi istumiskokemustasi!