HIRDETÉS

Garantált 100%-os elégedettség üléskor

Ne szenvedj ülés közben!
⭐⭐⭐⭐⭐
8756 értékelés
15-04-2024

A problémáim egy régi bokasérüléssel kezdődtek, amit még gyerekkoromban szereztem terepmotorozás közben.

Az elmúlt évek nagyon nehezek voltak, és sok minden megváltozott az életemben.

Eleinte még nem volt vészes a fájdalom, csak egy kis merevséget éreztem reggelente. De nem sokkal később már alig tudtam járni.

Elmentem az orvosomhoz, aki csontkinövést és ízületi porckopást diagnosztizált.

Azt mondta, műtétre van szükségem. Megtörtént a beavatkozás, és egy ideig jól voltam. Újra tudtam járni!

Aztán egy nap, amikor a családommal kirándultam, a bokám elkezdett bedagadni. Hamarosan egyáltalán nem tudtam járni…

Kétségbe voltam esve

feeling-the-strain-of-a-long-day-at-his-desk

Az orvos azt mondta, hogy egy újabb műtét nem segítene, és a legjobb, amit fel tudott ajánlani, egy bokarögzítő volt.

Aztán az életem nagyon nehézzé vált. Mindig is aktív voltam, és szerettem a munkámat az üzletben, ahol hajókat javítottam. De most mindezt fel kellett adnom.

Túlságosan megterhelő volt számomra, egyszerűen nem tudtam tovább csinálni.

Kétségbe voltam esve, és egy ideig nehezemre esett valamilyen célt találnom.

Aztán egy barátom azt javasolta, hogy váltsak otthoni munkára.

Az otthoni munka a lehetőségek teljesen új világát nyitotta meg előttem.

Így hát frissítettem az önéletrajzomat, és munkát szereztem egy szállítmányozási vállalatnál, ahol képzési kézikönyveket írtam.

Nagyon izgatott voltam. Nem kellett állnom, sétálnom, emelnem, sőt még csak ki sem kellett mozdulnom otthonról, hogy megélhetést keressek.

Úgy éreztem, hogy fordulóponthoz érkeztem.

Bénító fájdalom és egy új érzelmi mélypont

De néhány hét íróasztal mellett végzett munka után a szokásos bokafájdalomnál többet kezdtem érezni.

Elkezdett fájni a lábam, a csípőm, a fenekem és a derekam.

Gyötrelmes volt. Felálltam és mozogtam, ahogy csak tudtam, de hosszú távon ez sem segített.

Semmi sem segített. Elkezdtem kétségbeesni, és újabb érzelmi mélypontra zuhantam.

A végsőkig el voltam keseredve.

Nem tudtam állni és nem tudtam ülni!

Szerencsére ugyanaz a barátom, aki a háziorvosi rendelőbe küldött, rátalált a Klaudena memóriahabos ülőpárnára.

klaudena 3

Azt mondta, ez segített neki legyőzni a hosszú órákig tartó ülés utáni fájdalmat, és nem győzte ajánlani.

Akkor még nem tudtam róla. De nem voltam egyedül a szenvedésemmel.

Világszerte emberek milliói szenvednek a fájdalomtól és a rossz egészségügyi állapottól, amit a közönséges székek hosszú ideig tartó használata okoz. Irodai dolgozók, idősek, sofőrök, pilóták, kismamák, otthon dolgozók, mozgássérültek, gamerek és ingázók.

Valójában mindenki veszélyeztetett, aki mozgásszegény életmódot folytat és hosszú ideig ül.

A helyes ülőhelyzet csodákat tehet az ülés okozta fájdalmak csökkentésében és megelőzésében

Először nem hittem, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint egy párna, segíthet. De nem volt vesztenivalóm, így megrendeltem a Klaudena memóriahabos ülőpárnát online.

Néhány nap múlva megérkezett, és rátettem a régi irodai székemre, majd leültem.

Kényelmes volt. Nagyon kényelmes.

A Klaudena memóriahabos ülőpárna azonnal a fenekem formájához idomult. És azonnal észrevettem, hogy javult az ülőhelyzetem és a komfortérzetem.

A tömör, mégis puha, szagtalan memóriahab enyhítette az ülőcsontjaimra és a farokcsontomra nehezedő nyomást, és egyenletesen oszlatta el a súlyomat.

Nem csúszkált vagy mozgott a székemen. Én pedig kényelmesen és biztonságban éreztem magam.

Hűvös volt. És ellentétben a régi irodai székemmel, nem izzadtam.

Már az első napi használatot is nagy sikerként éltem meg. De csak azután kezdtem el igazán értékelni a Klaudena memóriahabos ülőpárnát, hogy a hét hátralévő részében is használtam.

Már nem éreztem azt a lassan jelentkező zsibbadást, ami általában a combom hátsó részén jelentkezett, miután hosszabb ideig a régi székemben ültem.

És a fenekemben és a derekamon megszokott merevséget és fájdalmat sem éreztem már. Le voltam nyűgözve!

Képes voltam rendesen mozogni, amikor hosszabb üldögélés után felálltam – nem kellett többé masszíroznom a lábam és nyújtózkodnom, hogy újra lábra tudjak állni. Olyan érzés volt, mintha új életet kaptam volna.

A rossz szék tönkreteheti a testtartást, deformálhatja a gerincet és különféle fájdalmakat okozhat

A hátfájást, a csípőfájást, az isiászt, a lábak izomgyengeségét és -feszültségét, a farokcsontfájást és a combfájást mind okozhatja vagy súlyosbíthatja a helytelen üléshelyzet, amelyet a normál székek okozhatnak.

Amikor ülsz, a felsőtest teljes terhelése a farizmokra irányul, ezért igazán szükséged van valami olyan kényelmes székre vagy ülőpárnára, amely ergonomikusan osztja el a terhelést. És alkalmazkodik a saját testalkatodhoz és görbületeidhez.

A Klaudena memóriahabos ülőpárna pontosan ezt teszi. A testhő felhasználásával tökéletesen idomul az egyedi alakodhoz. Ezáltal korrigálja a testtartásodat, enyhíti a fájdalmadat, miközben kényelmesebben ülsz, és javul a lábad és a farizmaid vérellátása.

A Klaudena memóriahabos üléspárna csökkenti és segít megelőzni a rossz üléshelyzet okozta különféle fájdalmakat és panaszokat!

Lábfájás, csípőfájás, fenékfájás, hátfájás – még sorolhatnánk! Ha rosszul ülsz, előbb-utóbb szenvedni fogsz.

De ennek nem kell így lennie. Az ergonomikusan kialakított Klaudena memóriahabos ülőpárna segítségével a rossz üléshelyzet okozta fájdalom a múlté.

Azáltal, hogy lehetővé teszi a kényelmesebb ülést, enyhíti a rossz ülésből eredő fájdalmat, és segít minimalizálni a lestrapált, rosszul kialakított székeken való ülésből eredő egészségkárosodás kockázatát.

Hordozható, sokoldalú, testre szabható kényelem, bárhová is mész

A Klaudena memóriahabos ülőpárna lehetővé teszi, hogy mindazok, akik hosszú ideig ülnek, megvédjék magukat a rossz testtartás és a rossz minőségű székek és ülések negatív hatásaitól.

Akár otthon, akár az irodában, autóban, vonaton vagy repülőn vagy, a Klaudena memóriahabos ülőpárna jobb ülőhelyzetet és kevesebb fájdalmat eredményez – függetlenül attól, hogy hol vagy és mit csinálsz ülés közben.

Tedd a Klaudena memóriahabos ülőpárnát mindennapjaid szerves részévé, és vidd magaddal a kényelmet bárhová!

klaudena 1

Ajándékozz kényelmet

Ajándékozz valódi ülőkomfortot szeretteidnek, adj nekik egy Klaudena memóriahabos ülőpárnát.

Még jobb, ha ajándékodat egy Klaudena ágyéktámaszpárnával kombinálod. Ezzel mindent megteszel azért, hogy értékes családtagjaid és barátaid kényelmesebben és optimálisan ülhessenek.

Számtalan előny

A Klaudena memóriahabos ülőpárna egyik igazán nagyszerű tulajdonsága, hogy átalakíthatja a használt széket, ülést vagy bútordarabot. Nem kell drága új háttámlát vagy irodai széket vásárolnod.

Egyszerűen csak helyezd a megszokott ülőfelületedre, ülj le és érezd a különbséget. És ami még fontosabb, hogy ha a Klaudena ágyéktámaszpárnával kombinálod, akkor a drága ergonomikus szék tökéletes hordozható alternatíváját kapod.

A tartós és strapabíró Klaudena memóriahabos ülőpárnák soha nem veszítik el formájukat. Így akár nap mint nap ülhetsz rajtuk anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy kilapulnak.

A kiváló minőségű memóriahab használatával a Klaudena memóriahabos ülőpárna puhává teheti a kényelmetlenül kemény üléseket, vagy megerősítheti a megereszkedett üléseket. Az ülőpárnák pedig könnyen hordozhatók, ami azt jelenti, hogy otthon vagy az autódban is használhatod. Ha tehát naponta több mint 8 órát töltesz ülő helyzetben, ez a kényelmes párna neked való.

A Klaudena memóriahabos ülőpárna a testsúly egyenletes elosztásával és az ülőhelyzet korrekciójának elősegítésével enyhíti a gerinc alsó szakaszára nehezedő nyomást.

Alkalmazkodó kialakítása segít a vérkeringés fokozásában, miközben kényelmesebben ülsz, és segít megelőzni a deréktáji fájdalmakat. Emellett csökkenti az izomfáradtságot, a lábakban jelentkező feszültséget és a combfájdalmat.

Vidd magaddal az autóba, a repülőre vagy a vonatra. Ideális irodai használatra, gyakori utazóknak, szórakozáshoz vagy sporteseményekre és terhesség alatt – a Klaudena memóriahabos ülőpárna bármilyen székkel vagy üléssel használható.

A Klaudena memóriahabos ülőpárna ráadásul télen meleg, nyáron pedig hűvös; a légáteresztő anyag megakadályozza az izzadtság felgyülemlését. A huzat pedig mosógépben mosható.

Csak ülj le, lazíts, és élvezd a valaha tapasztalt legjobb üléskényelmet

A Klaudena memóriahabos ülőpárna megrendelése életem egyik legjobb döntése volt. Amint elkezdtem használni, megváltozott az életem.

A hosszú ülve töltött órákat többé nem kellett fogcsikorgatva elviselnem. Élvezetessé váltak. És éppen ezért akartam megosztani veletek a Klaudena memóriahabos ülőpárnát.

Ha te is úgy szenvedsz, mint én, hozd meg az egyszerű, észszerű döntést — rendeld meg a Klaudena memóriahabos ülőpárnát még ma!

Fektess be a kényelmedbe és a jólétedbe, és rendeld meg a Klaudena memóriahabos ülőpárnát még ma. Megérdemled, hogy megtapasztald azt a megkönnyebbülést és támogatást, amit ez az innovatív termék nyújt. Ne várj tovább az ülés élményének javításával!